Search
  • Gamification, Applied Gaming & Bordspel-Design
  • “Spelen is een bezigheid die men niet ernstig genoeg kan nemen”
Search Menu

Agile

Goede software wordt Agile gemaakt. Maar Agile beperkt zich niet tot software. Het is een denktrant, een werkwijze die veel algemener toepasbaar is. Het maakt processen interactiever, effectiever en bovenal speelser.

De principes uit het Agile Manifesto zijn heel breed toepasbaar. Agile werken betekent open staan voor verandering en de samenwerking zo inrichten dat er steeds snel nieuwe inzichten ontstaan en er op die inzichten kan worden gereageerd.

Het Resultaat neemt een belangrijke plaats in bij Agile werken: er wordt altijd gewerkt aan een tastbaar resultaat en dat resultaat moet ook altijd beschikbaar zijn. Dus geen eindeloos plannen maken, maar zo snel mogelijk hands on en feedback vragen.

Met spellen Agile leren werken


“Over Agile moet je niet praten, Agile moet je doen!”

Agile is primair een levenshouding, een filosofie bijna. Toch wordt er vaak gewichtig over gedaan. En dat is gek. Zo lang nadenken over iets dat eigenlijk draait om ‘doen’…

Daarom organiseren wij geregeld worskhops Agile Game Design. In die workshop ervaren deelnemers op een laagdrempelige en speelse manier wat Agile werken betekent.

Workshop Agile Game Design

Praten kan nooit kwaad

Eens van gedachten wisselen?

Is uw interesse gewekt? Of zou u graag eens met ons van gedachten wisselen over een specifieke casus? We hebben altijd tijd. Dus bel of mail gerust even. Wij houden kantoor in Nijmegen en hebben altijd zin in een kop koffie en een leuk gesprek.

E-mail ons Bel ons